top of page
roos

Een beetje uitleg

Het menselijk lichaam is heel slim en als je er goed naar luistert, kan het je veel vertellen. Maar soms wordt er je gewoon teveel tegelijk verteld  en dan wordt luisteren moeilijk. Ik wil je hier graag bij helpen. Ik ben geen arts. Dus kan ik je enkel advies geven. Voor het advies maak ik gebruik van de orthomoleculaire gezondheidszorg, kinesiologie en een Quint. Misschien helpt het als ik dit even uitleg.

 

De Quint is een toestel dat in 1994 in Oostenrijk ontwikkeld is door een arts en een informaticus. Dat klinkt misschien lang geleden, maar het is door de jaren heen regelmatig geüpdatet. Het toestel zelf geeft een energetische onevenwicht weer en werkt aan de hand van de huidweerstand. Er komen dus geen naalden aan te pas. 

 

Kinesiologie is een andere techniek, die ik veel gebruik. Hierbij stel je vragen aan je lichaam aan de hand van spiertesten. De voorbije jaren heb ik deze techniek heel vaak voor mezelf gebruikt, maar ik gebruik het nu ook om andere mensen verder te helpen.

 

Zoals je ziet, is er altijd wel een manier om te ontcijferen wat je lichaam je wil vertellen. En misschien nog belangrijker... Je leert er zelf terug naar te luisteren.

Voor wie?

Holopathie kan nuttig zijn voor mensen die:

  • een opgeblazen buik hebben na het eten.

  • zich ongemakkelijk of misselijk voelen na het eten.

  • spijsverteringsproblemen hebben.

  • moe zijn of hoofdpijn hebben en er de oorzaak niet van kennen.

  • problemen hebben met stoelgang.

Nuttige links

Een beetje meer uitleg over kinesiologie:

Een klein beetje meer uitleg over de Quint:

En een beetje meer uitleg over orthomoleculaire gezondheidszorg

roos
Holopathie: Tekst
bottom of page